Gas i Europa

Alle Euro-lande Primagaz har regulatorsæt, der passer til alle lande. Se link
Holland/Belgien I Holland og Belgien bruges en anden regulator end i Danmark. Kosangas har udarbejdet et regulatorkit, der kun kan købes i Danmark. Kan købes i de fleste Kosangas Gascentre, og campingforhandlere m.b. ca. Pris 129,00.
Danmark Se denne side.
Østrig Vær opmærksom på at at du på grund af andet gastryk i Østrig skal bruge et regulatorkit fra Kosangas. Fås hos Kosangas eller campingforhandler.
Finland Campingflasker fra Kosangas kan byttes på AGA og Shell tankstationer.
Sverige I Sverige forhandles letvægtsflasken på de fleste Shell, OK/Q8, Preem og Bilisten servicestationer samt hos AGA's egne forhandlere. Der udover hos de fleste campingpladser og caravanforhandlere.
Portugal I Portugal er der ingen problemer med at ombytte danske BP flasker til portugisiske gasflasker, og omvendt.
Norge Letvægtsflaskerne forhandles på de fleste Shell og Esso servicestationer, hos mange hyttebutikker (hytteudlejning, udstyr til hytter og camping) samt hos mere end 900 andre gasforhandlere.
Italien Danske gasflasker kan ikke byttes i Italien. Du kan hos Primagaz købe et regulatorsæt som kan anvendes til alle flasker i Europa. Primagaz  ombytter en Primadonna flaske til en 5 kg. Twiny flaske som kan byttes i Italien. Ved hjemkomst kan den byttes tilbage til en Primadonna flaske.
Spanien Du kan på spanske campingpladser eller tankstationer få 11 kg. flasker til samme regulator, som bruges i Danmark. Det kan ikke betale sig at medtage gas fra Danmark. De store turistpladser har ugentlige besøg af en flaskegasforhandler, så der kan byttes flasker på selve campingpladsen. Du skal være forberedt på at købe den første flaske, som man så sælger igen når man forlader landet. Man modtager danske flasker i bytte. Tankstationer, der forhandler/bytter campinggas, hedder " Repsol " - det er ikke et spansk ord, men et mærke for tankstationer i lighed med Shell, Q8 etc.